tiistai 3. huhtikuuta 2012

Keväisiä fiiliksiä ja päivän asua

Heippa taasen!

Ulkona näyttää tänään ihanan keväiseltä(ellei nyt oteta huomioon pikkuista lumikuuroa aamupäivällä) ja vaikka koeviikko alkaakin huomenna, ei ole jostain syystä kovinkaan suurta stressiä päällä. Liekö syynä lähestyvä pääsiäisloma vai päivä päivältä lämpimämmät säät:)

Tässä nyt kuitenkin kuvia tältä päivältä:


Tässä tämän päivän asukokonaisuuteni. Päälläni siis kesällä kirppikseltä löytynyt ihana terrakottan värinen neule, gina tricotin huivi sekä gina tricotin farkut. Pakko myös hehkuttaa huulillani olevaa Maydelline New Yorkin tummanpunaista huulipunaa (nro 547 Pleasure me red) Kyseinen huulipuna levittyy tasaisesti huulille ja on todella täyteläisen värinen.Tässä kuvaa uudesta Maybelline New Yorkin kynsilakasta, jonka ostin pari päivää sitten. ( nro 3 tutti frutti)
Kynsilakan väri on luonnossa hieman kylmempi. Mielestäni kynsilakan väri on mukavan kesäinen ja sopii hyvin kevään/kesän pastellinsävyiseen muotiin.


Loppuun vielä kuva kuvakollaasini uudesta tulokkaasta. Kyseisen kuvan löysin internetin uumenista ja se hurmasi minut heti suloisuudellaan<3  Kukapa nyt ei pitäisi halailevia vauvoja hellyyttävinä?


ps. Olisi myös tosi kiva saada teiltä lukijoilta postausideoita. Millaisia postauksia juuri sinä haluaisit lukea?:)

2 kommenttia:

  1. Onpa keväisen kaunis asu :3 Tee joskus joku postaus jossa olisi enemmänkin sinun asuja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitus:> Ja juu semmoisen postauksen voisin hyvinkin tehdä. Muutenkin olisi tarkoitus tehdä tasaisin väliajoin päivän asu- postauksia yms.

      Poista