maanantai 16. tammikuuta 2012

Glamouria ja kirpputorilöytöjä

Heips!
Ajattelin nyt tässä postauksessa kertoa vähän viikonlopun tapahtumista ynnä muuta.

Viikonloppuna olin siis poikaystäväni Emilin luona ja heti perjantaina saavuttuani menimme Emilin kaverin Aleksin luo leffailtaan. Varsinaiseksi leffaillaksi ei kyseistä iltaa voinut kutsua, sillä yhtäkään leffaa ei loppuen lopuksi tullut katsottua. Noh, juteltiin siinä sitten rauhassa ja syötiin sipsuja.

Lauantaina sitten olimme Emilin ystävän järjestämillä 18-vee synttäreillä. Teemana bileissä oli Glamour, joten koimme tarpeelliseksi pukeutua teeman mukaisesti.


Sääli, ettei kuvassa näy Emilin hopeisia legginsejä, joita hän bileissä käytti.(tarkoituksena oli pistää kuva, jossa legginsit näkyvät, mutta jostain syystä blogger ei suostu kääntämään kuvaa oikein päin://) Oli siinä monella vieraalla suupielet korvissa kun Emilin ensi kertaa tanssilattialla näki:> Itse tyydyin vähän klassisempaan asukokonaisuuteen eli mustaan leninkiin.

Bileet olivat kokonaisuudessaan todella onnistuneet ja tunnelma oli todella hyvä. Ja vaikka bileissä oli liki 200 vierasta, meininki ei siltikään riistäytynyt käsistä, vaan kaikki sujui suhteellisen mallikkaasti.


Sunnuntaina sitten suuntasimme heti aamusta kirppikselle ja teinkin sieltä muutamia ihania löytöjä.

Ensiksi käteeni osuivat aivan ihanat kaktusmukit jotka maksoivat yhteensä vaivaiset kolme euroa. Sopivat mielestäni kahvittelun lisäksi ihan koristeeksi ikkunalaudalle

Toinen ihana löytö oli tämä pikkuruinen laukku, johon kiinnyin oitis. Kiva pikku yksityiskohta on sen päällä oleva puinen lehti.


Eräs hippityttönen myi kirpputorilla miltein kaikki vaatteensa ja asusteensa muutamalla eurolla ja hänen pöydältään käteeni jäi tämä Intialainen kassi. Näitä kuulemma myydään Intiassa vain kerran vuodessa Shiva-jumalan kunniaksi järjestettävillä festivaaleilla.
  Näiden lisäksi mukaan tarttui myös Marimekon punavalkoraidallinen paituli, josta unohdin valitettavasti ottaa kuvan.

Tänään onkin aikani vierähtänyt pitkälti koulussa ja äsken ehdin käydä kuntosalilla vähän treenailemassa
Nyt pitänee tästä lähteä lukemaan terveystietoa. Heippati ja kuulumisiin!

6 kommenttia:

 1. Olisin vain halunnut nähdä mieltäylentävät säihkyvän hopeiset legginsit poikaystäväsi päällä ;__;

  ja ihania kirpparilöytöjä :3

  VastaaPoista
 2. Hihi, ne olivat kieltämättä aika muikea näky:3 ja kiitosta vain!

  VastaaPoista
 3. 200 vierasta, huh huh! Siinä on riittänyt vilskettä :D

  VastaaPoista
 4. Juu, oli tosiaan jos jonkinmoista vilinää:D

  VastaaPoista
 5. tosi ihana blogi ja kaunis ulkoasu! :)

  VastaaPoista