torstai 12. tammikuuta 2012

Kahvittelua koulupaineiden keskellä

Heippa taas kaikille!

Tänään on ollut ihan ylikiireinen päivä monella tapaa. Koulupäivä kesti vaihteeksi neljään, johtuen vanhojentanssiharkoista. Kerrankin harjoitukset sujuivat toivomallani tavalla, enkä tehnyt mitään luonnottomia kömmähdyksia(ellei oteta huomioon niitä tavallisia varpailleastumisia sun muita) Minua ei siis tosiaankaan voi kutsua miksikään parkettien partaveitseksi. Noh, kaipa ne tanssit loppujenlopuksi hyvin sujuvat:)



Koulun jälkeen sitten menin ystäväni Millan luo vähän kahvittelemaan. Tuli siinä sitten jutusteltua kaikenlaista maitokahvin ja kanelipullien ääressä.



Tapasin sitten pitkästä aikaa myös Millan hieman temperamenttisen koirulin Oskun. Se tapansa mukaan halusi näyttää minulle kuka on johtaja talossa ja hyppi ja haukkui minulle hyvän tovin, ennenkuin rauhoittui ja hyväksyi minut reviirilleen:D



En ehtinyt viipyä Millalla kovinkaan kauaa, sillä koulu painaa päälle todella paljon. Pitäisi tehdä tusinan verran erilaisia "lievästi" puuduttavia koulutehtäviä, eikä aikaa yksinkertaisesti tunnu riittävän(silti ehdin kuitenkin tulla blogia kirjoittelemaan, hehe) Huomiseksi pitäisi olla tehtynä parisenkymmentä matematiikan tehtävää, eikä kyseinen aine tosiaankaan kuulu vahvimpiini.



Ennenkuin suuntaan katseeni kohti matematiikan ihmeellistä maailmaa, halusin laittaa tämän postauksen loppuun tietokoneeni kätköistä löytyneen kuvan Millasta. Kuva on otettu pari kesää sitten, jolloin nykyinen järkkärini oli aivan upouusi, eikä minulla ollut juuri mitään hajua sen ominaisuuksista ynnä muusta.Heikosta kuvaustaidoistani huolimatta tämä kuva on minusta todella kaunis ja kesäinen. Se sopii lisäksi hyvin antamaan voimia tähän loskaiseen ja synkkään säähän.

Noh, nyt on kuitenkin jo korkea aika alkaa tekemään niitä jo edellä kirottuja tehtäviä. Kivaisaa iltaa kaikille!

ps. Viikonloppuna olen lähdössä Helsinkiin poikaystäväni luo, joten luvassa tuskin on hirveästi kuvallisia postauksia. Suunnitelmissa olisikin tehdä viikonloppuna pari runopostausta. Maanantaina sitten varmaan teen pientä kuvakollaasia viikonlopun tapahtumista:)

7 kommenttia:

  1. Voi kuulostaapa vähän karulta tuo koulun päälle painaminen :< ja odottelen runojasi sitten :>

    VastaaPoista
  2. Juu hieman karua se onkin. Mutta kyllä se tästä helpottaa:)

    VastaaPoista
  3. runopostauksia odotellessa;) hirmuisen sievä olet :o! oon niin kateellinen sulle vanhojentansseista, lukiosta olisin juuri vanhojentanssit halunnut kokea kun aikanaan oli yhteishaut, mut nyt täytyy tyytyä penkille katselemaan vaan :D

    VastaaPoista
  4. Oi kiitos Minna! Ja juu ovathan nuo vanhojentanssit sellainen once in a lifetime kokemus: >

    VastaaPoista
  5. Hei, täällä toinenkin ei niin matemaattisesti lahjakas ihminen! Tunnistan myös samoja oireita kömpelyydestä ja varpaillatallomisesta. Olen totaalinen törppö tasapainoa ja keskittymiskykyä vaativissa tehtävissä! ;o
    Minäkin jään odottelemaan runopostauksiasi! ♥ ^^

    VastaaPoista
  6. Marry: Ihana että minulla on kohtalotoveri: >
    mmmarke: Tervetuloa lukemaan!

    VastaaPoista